maanantai 4. toukokuuta 2015

Seeproja jumppiksiin

Töttöröö!!
Luvattoman pitkä aika edellisesti postauksesta. Tosin, aika vähän olen saanut viime aikoina aikaiseksi, kun arki vie kaiken ajan. Nyt kuitenkin ilokseni sain taas ompeluilosta kiinni. Tuntuipa mukavalta. Vaikkakin saumurini ei ollut yhtämieltä, harmittavan monta saumaa meni mönkään, kun neulalanka ei vaan millään tule mukaan saumaan.

Lycraa saumuri suostui kivuttomasti ompelemaan ja niinpä syntyi jälleen neideille jumppikset. Kuukausi takaperin voimistelukisoissa katseltiin neitien kanssa ihania myynnissä olevia jumppiksia. Hintaa vaan oli n. 100e/kpl, niin en millään raaskinut ostaa. Joten tilasin taas kangasta...

Jumppiksen tekeminen tuntuu olevan aina yhtä haastavaa. Lohduttavaa, että ei siinä aina onnistu ammattilaisetkaan. Nyt purin yhden vanhan pienehkön puvun. Isonsin hiukan ja sainkin jo melko onnistuneen kaavan aikaiseksi. Jalka-aukot ym. ei vieläkään onnistu muuten kuin kuminauhakujalla, mutta nyt sentään puku on sellainen, että voisi käyttää ilman minishortseja. Hyvä minä!



2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo seeprakangas!
    Itse käytän jalka-aukkoihin joustavaa kanttinauhaa, jota saa paikallisesta kangaskaupasta maltilliseen euron metrihintaan. On ollut loistolöytö!

    VastaaPoista
  2. Hei! Eilen aloitin ensimmäistä jumppapuvun ompelua ja tuli kuminauhan kanssa on ongelmia, kuinka kiinnität kuminauhan? Upeita pukuja!

    VastaaPoista