keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Täällä sitä ollaan, vaikkakin hiljakseen...

Kummasti on jäänyt ompelut vähälle, kun on ollut täysi työ opintojen kanssa. Jotain olen kyllä ommellutkin, mm. yöpaitoja lapsille, mutta en mitään sellaista, jota olisin jaksanut tänne tuoda. Parit täytekakut odottaa kuvanmuokkausta ja jokunen ompeluskin. Ehkä jonain päivänä...

Nyt olen ahkeroinut jumppapussukoiden kanssa. Neidit tarvitsevat voimistelussa pussukan, jossa kuljettaa remmejä, räpsiä, nilkkapainoja ym. tarpeellisia reenivälineitä. Kyllähän meillä jo pussukat on, mutta koska kilpailukausi lähestyy kovaa vauhtia, halusin tehdä kisapukuun sopivat pussukat. Näitä on tehty myös voimisteluryhmän kavereille synttärilahjoiksi ja muutamalle ihan tilaustyönäkin.


Pussukka itsessään oli helppo tehdä, mutta nimen laittaminen tuottikin muutaman ärräpään. Kirjaimet on silityskalvosta, joka siis on silitetty lycran päälle. Haasteita oli siinä, että en uskalla tuota kimallelycraa ihan älyttömän kauaa silitellä. Sain kuitenkin useamman silittelyn tuloksena kirjaimet mielestäni hyvin paikoilleen. Mutta... koska lycra joustaa tosi paljon ja kirjaimet ei yhtään, niin aika helposti kirjaimen reunat alkoi repsottaa. Uudelleen silitys auttoi, ainakin hetkellisesti.

Nyt toivon, että nuo pysyisi edes jonkin aikaa siisteinä. Kun tuli näitä tehtyä lahjaksikin ja tilaustyönä. Miksi aina silloin ilmaantuu jotain haasteita? Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti