perjantai 4. heinäkuuta 2014

Reenit jatkuu... voimistelupukuja

Kesäkuun loma on ohi ja neidit palasi jälleen voimistelusalille. Reenimäärä alkaa olemaan niin huima, että jumppapukuja tarvittiin lisää. Nyt tarvitse ihan joka ilta pestä pyykkiä...

Jumppapuku on mielestäni hankala ommeltava. Kaava minulla on ihan ok, jostain vanhasta SK lehdestä muokattuna (kavennettu ja pidennetty). Toki nytkin kaula-aukon kanssa on hankaluuksia, kun siitä pitäisi pujottautua pukuun sisään ja kuitenkin sen pitäisi olla tiukka. Lisäksi alaosa on vaikea. Eristyisesti "lahkeiden" kuminauhaviritelmä. Jumppapukua pitäisi käyttää ilman alushousuja, joten housuosan tulisi olla istuva. Se ei ole onnistunut montaakaan kertaa. Siksipä tytöt reenaa omatekemien pukujen kanssa aina minisortsit jalassa. Kisakauden alkaessa täytyy jostain hankkia oikeat puvut. Mutta reeneihin nämä omat saa kelvata, sen verran edukkaammaksi tulee itse tehden.

Nyt valmistui kolme pukua. Kankaat on hankittu jo aiemmin, Eurokankaan palalaarista pääsääntöisesti. Valkoinen ja musta puku on ohuempaa "lycraa", ei jousta niin paljoa kuin vihreä, joka on paksumpaa lycraa.


Viime kesänä pihaamme ilmestyi puomi, joka on ollut melko vähällä käytöllä. Josko nyt kesä tulisi ja pystyisi pihallakin reenaamaan. Nimittäin tällä viikolla pihaan valmistui myös toivomani rekkitanko. Nyt voidaan vetää leukoja ja kieppua pihahommien lomassa. Kiitos!
1 kommentti:

  1. Ihanat vaatteet! Meillekin tuli rekkitanko, mutta huomattavasti kapeampi, teillä mahtuukin monta lasta kerralla temppuilemaan =)

    VastaaPoista