keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Oranssia ja keltaista edelleen

Täällä sitä ollaan, vaikkakin hiljaksiin. Olen kyllä ahkeroinut, mutta kuvien käsittely ja tänne tuonti ovat tuntuneet liian työläiltä. Nyt kuitenkin taas vaihteeksi jotain - tosin nämäkin ovat valmistuneet jo loppukesästä...

Edelleen siis oranssia ja keltaista. Ajatuksenani oli, että neidit olisi eskarissa edes hiukan erilaiset. Ja paljon näitä on kyllä käytettykin. Hienoa! Peruspuseroita, legginsit (trikoo sekä velour) sekä tunikamekot. Huomatkaa myös teemaan sopivat hiuspompulat. Kerran on mennyt lenksut väärinpäin ja silloin oli muut lapset eskarissa huomauttaneet :)
2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea kivaa olet tehnyt! :) Itse olen vasta aloittanut bloggailun, mutta tuon kuvat kamerasta Picasan kuvankäsittelyohjelmaan (tarvittaessa saa käänneltyä yms), lähetän Picasasta Picasan verkkoalbumiin ja lisään sieltä blogiin. Tuonti Picasasta verkkoalbumiin muokkaa kuvat automaattisesti pienempään kokoon ja halutessaan liittää "Taikaruu" -tekstinkin automaattisesti kuvaan.... Mielestäni helppoa ja kätevää (tosin tässä ei ehkä kuulostanut kyllä yhtään helpolta ja kätevältä)... :)

    VastaaPoista