lauantai 6. heinäkuuta 2013

Oranssia ja keltaista - Vol 1

Neidit ovat kulkeneet käytännössä koko 6 vuotta samanlaisissa vaatteissa. Nyt kun syksyllä alkaa uusi vaihe eskarin merkeissä, päätin helpottaa opettajien arkea ja tehdä edes muutaman erivärisen vaatteen. Väreiksi valikoitui oranssi ja keltainen.

Joustofarkkulegginssit tein Ottobren kaavalla (128cm, Superstretch jeggings, OB 4/11), mutta tunikan kaava on oma. Farkuissa on takataskuissa velourmotive tähdet (itseleikatut). Saapa nähdä kauanko pysyvät...Asuun valmistui myös hatut. Näissäkin kaava on oma, vielä en tosin ole kaavaan tyytyväinen. Hatut on sopivat "Niilolla ja Taaville", mutta neitien päähän nuo ei oikein istuneet (tytöillä on tosi pienet päät, joten täytynee varmaan tehdä vaan hiukan pienemmät).

Muoks* 
Kiitos Marille vinkistä liittyen kommentointiin. Ilmeisesti asetuksissa on ollut päällä sanavanhvistus, joka on hankaloittanut kommentointia. Nyt sen pitäisi olla pois, joten nyt kommentointi lisääntyy reilusti, eikös niin :)

2 kommenttia:

  1. Upeeta samistelua. Tosi hyvännäköiset housut.

    VastaaPoista
  2. Ihan älyttömän ihanat setit! Minun luokallani oli kaksoset, jotka puettiin erivärisiin vaatteisiin. Pojat hauskuuttivat meitä vaihtamalla vaatteita välituntisin. Me lapset erotimme heidät toisistaan, mutta opettajat eivät ;).

    VastaaPoista