maanantai 1. huhtikuuta 2013

Turkoosia ja pinkkiä

Tilasin alkuvuonna pienet palat pinkkiä tähteä ja raitaa. Molempia kankaita taisi olla hurjat 30cm. Ajatuksena oli tehdä neideille pipot. Kaikaita aikani katseltuani, en halunnutkaan enää pipoja. Löysin Triteksiltä edes hiukan lähelle olevan värin trikoota ja päätin yrittää tehdä noista paloista paidat. Kaveriksi kaapista löytyi myöskin Triteksiltä hankittu gollege ja resori.

Mutta miten noin lyhyistä paloista saa tehtyä paidat 120 senttisille? Ei onnistunut muuten kuin laittamalla tähtikangas etukappaleeseen väärään langan suuntaan. Onneksi kangas jousti noinkin päin, joten ihan hyvä tuli. Takakappaleen tein yksiväriseksi. Raitakankaasta puolestaan ei riittänyt pitkiksi hihoiksi, joten kokeilin ekan kerran tuplahihoja. Resorit pirteää turkoosia, samoin me&i jogahousujen tyyliset housut.

Tällainen setti syntyi siis ensimmäisenä - luonnollisesti tuplana :).


No, turkoosia gollegea jäi vielä, mutta ei niin paljoa, että saisi esikoisellekin housut. Palahameiden verran jäi kuitenkin. Hameiden kaveriksi syntyi lyhythihaiset puserot. Niin ja eihän Tähti ja Elle voi ilman jäädä, joten vihon viimeiset palaset käytin pienen pieniin nuken vaatteisiin.Olen kyllä kokonaisuuteen tosi tyytyväinen. Juuri mainioita käyttövaatteita ihanilla väreillä!

1 kommentti:

  1. Oi mitkä värit, ihania :) Täytyy kyllä kanssa laittaa tuollainen palahame tekolistalle.

    VastaaPoista