tiistai 19. helmikuuta 2013

Ekaluokkalaisellekin jotain

Tytöille on niin paljon helpompi keksiä ommeltavaa, kun voi tehdä mekkoa ym. Meillä esikoispoika on tästä ollut hiukan kateellinen, joten päätin tehdä hänellekin jotain. Mutta mitä ekaluokkalainen poika suostuu pukemaan? Onko äidin tekemät ihan yök?

Ei, poika oli aivan innoissaan ja se jos mikä tuntui mukavalta. Ehkä uskaltaudun tekemään vielä lisääkin hänelle. Nyt syntyi ihan perus pusero ja housut koulukäyttöön. Molemmat on kokoa 146cm ja kaavat on uusimmasta Ottobrestä (OB 1/13Special Edition ja Chillax). Housuihin jouduin tekemään lahkeeseen saumat, kun kangasta oli sen verran vähän. Mutta eipä tuo haittaa :)
2 kommenttia:

  1. Ei ihme, että vaatteet saivat innostuneen vastaanoton, niin hyvältä näyttää. Tuo musta tähti ja vihreä sopii hienosti yhteen!

    VastaaPoista
  2. meillä ainakin vielä 3.-luokkalainenkin pitää suosiolla äidin ompeluksia jos on itse saanut valita kankaat. ekaluokkalaiselle ompelin viimeiksi eilen uusia housuja. oma suosikkini on Ottobren 1/09 Saimi-trikoiden kaava, sillä tulee juuri sopivan kapeat housut meidän laihoille lapsille. koot harmillisesti loppuvat 140 jälkeen vaan.

    VastaaPoista